Vis kurv
0
0,00 NOK
Søk her ...
 
Produkter

Kjøpsbetingelser

Innhold:
1. Persondatapolitikk
2. Logistikk
3. Bestilling
4. Betaling
5. Levering
6. Angrerett
7. Reklamasjon
8. Garanti
9. E-markedsføring
10. Ansvar & forbehold
11. Kontaktinformasjon
12. Klageadgang
13. Standard angreskjema

Gjeldende kjøpsvilkår vedrørende all handel via www.plastbutikken.no

  1. Persondatapolitikk
Vi innhenter kun personopplysninger i forbindelse med kjøp fra vår nettbutikk i forhold til levering. Det gjelder følgende opplysninger:
  • Org-nummer – Hvis det gjelder en bedrift
  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Disse opplysningene registreres og lagres hos Plastbutikken i inntil 5 år, hvor de deretter slettes i hht. Bokføringsloven. De innsamlede opplysningene benyttes kun i forbindelse med vårt regnskap da Skatteetaten kan kreve å se dokumentasjon på utført fakturering.

Når det samles inn personopplysninger via vår nettside, sørger vi alltid for at dette kun skjer i samsvar med ditt samtykke, og at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Plastbutikken har adgang til opplysningene som registreres om deg. Dataansvarlig hos plastbutikken.no er HM Group Danmark.

Opplysninger som er gitt til plastbutikken.no formidles eller videreselges ikke til tredjepart under noen omstendigheter, og ingen senstive personopplysninger blir registrert. Alle innsamlede opplysninger oppbevares ukryptert i virksomhetens database, og vi overfører ikke kundeopplysninger kryptert. All data som lagres i databasen foregår via en SSL-kryptert linje.

Hvis du har spørsmål om vår datapolitikk, er du velkommen til å ta kontakt med Plastbutikken på telefon 23 96 69 66.

  2. Logistikk
Logistikk brukes på www.plastbutikken.no, og det betyr at et statistikk-system samler inn informasjon som gir en statistikk over hvor mange besøkende nettsiden har, hvor de kommer fra og hvilken del av websiden de går ut av. På www.plastbutikken.no, brukes statistikk som formål å optimalisere nettsiden og funksjonaliteten, samt å skape økt brukervennlighet. Vi registrerer ingen opplysninger om deg eller andre kunder, som kan spores tilbake til fysiske personer, så fremt det ikke er knyttet til et salg fra vår nettbutikk. Se avsnitt om persondatapolitikk ovenfor.

Når du er registert hos www.plastbutikken.no har du alltid rett til å reservere deg mot registrering og du har innsyn i hvilke opplysninger som registreres om deg. Disse rettighetene er nedtegnet i persondataloven og henvedelse i forbindelse med dette kan rettes til Plastbutikken via e-post:
kundeservice@plastbutikken.no

Cookies /Informasjonskapsler
På plastbutikken.no benyttes cookies med formål å optimalisere nettsidens funksjonalitet og gjøre besøket på siden så enkel som mulig for deg.
Du kan til enhver tid slette cookies fra datamaskinen din, hvordan dette gjøres er avhengig av hvilken nettleser du bruker.  

3. Bestilling
Du kan bestille varer fra www.plastbutikken.no direkte fra hjemmesiden. Hvis du har spørsmål om varer som ikke finnes på siden, er du velkommen til å kontakte oss.

Du må våre fylt 18 år for å handle på plastbutikken.no – er du under 18 år må du ha samtykke fra dine foreldre. En avtale kan annuleres av en forelder, hvis den er inngått av en person som er under 18 år

Når du har bestilt via ovenstående, registreres du som kunde i vår database. Alle prisene på nettsiden er inkl. moms og i norske kroner. Alle oppgitte priser er også inklusive alle avgifter, toll mm. Prisene er dagspriser. Når du handler med plastbutikken.no, inngås avtaler på norsk

Om du ønsker en kopi av din ordrebekreftelse, kan du logge inn på siden eller sende en mail til: kundeservice@plastbutikken.no.

Slik foregår kjøpsprosessen i vår nettbutikk:
Ønskede vare legges i handlekurven
Når varene er lagt i handlekurven, trykk så på ”Til kassen”-knappen
Kassen (Utfør ordre): Du blir nå bedt om å taste inn dine kontakt- og leveringsopplysninger.
Velg betalings- og leveringsmetode
Tast inn kortopplysninger
Godkjenn ordren din ved å markere: ”Jeg godkjenner betingelsene”, og trykk på knappen ”Utfør ordre”

Hvis betaling var vellykket, vil du nå få en e-post med ordrebekreftelse. Hvis betalingen ikke ble gjennomført, får du en feilmelding og du kan trykke på ”tilbake”-knappen for å prøve på nytt. Når betalingen er gjennomført, vil du få tilsendt en e-post til den e-postadressen du oppga tidligere. Umiddelbart etter avsluttet kjøp, kan du skrive ut ordrebekreftelsen. Hvis du ikke mottar denne på e-post, ta kontakt med Plastbutikken via kundeservice@plastbutikken.no eller på telefon 23 96 69 66. Alle avtaler som inngås er på norsk eller dansk.  

4. Betaling
Betaler du med kredittkort er du sikret mot misbruk. Du har her mulighet for å avvise en betaling når du mottar betalingsoversikten. Du løper derfor som regel ingen risiko hvis kortet ditt skulle bli misbrukt i en nettbutikk som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem.

I vår nettbutikk kan du betale med Mastercard, EUROcard, VISA og VISAelectron, Maestro, Klarna og PayPal. Du kan også betale via bankoverførsel (obs! merk at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet av innsigelsesordningen. Les hvorfor). Vi sender deg varene dine så snart betalingen er mottatt.

Dataene du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er krypterte (SSL), og det er derfor kun PBS/Nets som kan lese disse. Hverken plastbutikken.no eller andre har mulighet for å lese dataene.

Beløpet for varene trekkes først når varene sendes fra Plastbutikken, Ved betaling med bankoverførsel sendes varen først når betalingen er registrert. Det trekkes aldri et større beløp enn det du har godkjent ved kjøpet. Når det bestilles produkter via vår nettbutikk tilkommer fraktutgifter med Posten Norge eller annen budtjeneste.

5. Levering
Leveransen omfatter kun de varene som er beskrevet i ordrebekreftelsen. Om ikke annet er beskrevet under det enkelte produkt, vil ordren leveres innen en uke/7 dager etter bestilling. Ved bestilling av to eller flere produkter, kan leveringen ble delt i to eller flere leveringer. Dette vil ikke medføre ekstra kostnader for kunden. Ved synlige skader, feilleveranse eller reklamasjon, er det viktig å gi beskjed om dette til postbudet eller budtjenesten, slik at dette kan påføres fraktbrevet. Det er derfor viktig og alltid sjekke varen ved levering. Og hvis det er mulig, ta et bilde av skader ved levering og sende det til kundeservice@plastbutikken.no med beskrivelse av leveringsdato, tid og omfang av skade.

Fraktkostnader avhenger av størrelse og vekt på produktet. Fraktprisen er fra 95,00 og til 11.500,00 avhengig av produkt. Fraktprisen oppgis når varen legges i handlekurven. Forsendelsen leveres til postkasse om ikke annet er avtalt. Spesialleveranse og innbæring medfører ekstrakosnader og dette må avtales fra starten.

6. Angrerett
Du har 14-dagers angrerett når du handler på plastbutikken.no. Angreretten løper fra den dagen du har mottatt varen.

Spesialbestilte varer omfattes ikke av denne angreretten.

Varer som er kjøpt med spesialmål eller skåret etter dine mål, omfattes ikke av angre- og returretten. Dette gjelder f.eks. Akryl, Polycarbonat og Oppskummet PVC tilskåret etter mål.

Når varen returneres og angreretten benyttes, kan dette kun skje såfremt varen returneres i samme stand og mengde som da du mottok den. Angreretten bortfaller hvis du bruker varen på en måte hvor varens salgsverdi forringes vesentlig.

Når du benytter deg av angreretten, må du selv betale for frakt når varen returneres.

Du har som oftest rett til å angre et kjøp av en vare foretatt i vår nettbutikk. Du trenger bare å returnere varen til oss senest 14 dager etter at du har mottatt denne. Du kan også returnere varen ved å unnlate å hente eller motta varen når den leveres.

Merk at hvis varen kommer direkte fra vår leverandør, så skal den som ofteste sendes tilbake til leverandøren. Kontakt oss alltid før en vare sendes i retur, slik at vi kan opplyse om riktig leveringsadresse. Du kan også angre kjøpet ved å unnlate å motta varen.

Angi alltid ordrenummer på pakken når du sender en vare i retur.

Når du angrer et kjøp, tilbakebetales alltid kjøpsummen til det kortet som ble brukt ved bestilling. Når vi eller leverandør har mottatt varen i retur og kontrollert at den er i henhold til betingelsene for retur, og at angreretten kan benyttes, vil kjøpesummen tilbakebetales. Merk! Vi tar ikke i mot pakker som sendes i oppkrav.  

7. Reklamasjon
Har du sendt en vare som angre- eller reklamasjon, får du alltid en bekrefelse via e-post når vi har mottatt varen. I e-posten får du informasjon om videre behandling av angreretten/reklamasjonen din.

Etter kjøpsloven har man en reklamasjonsrett på inntil 24 måneder på alle varer. Reklamasjonsretten betyr at du kan reklamere over feil og mangler i 24 måneder etter kjøpet. Det er imidlertid en forutsetning at disse manglene, som ikke er oppstått som følge av din feilaktige bruk av produktet eller annen skadevoldende adferd, som har forårsaket manglene. Hvis produktet har en mangel, har du som forbruker anledning til å få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den spesifikke situasjonen. Plastbutikken kan ikke gjøres ansvarlig for eventuelle omkostninger forbundet med demontering eller remontering av solgte varer. Dette avhenger av om reklamasjonen er berettiget og at en ny levering ikke medfører urimelig merkostnader for Plastbutikken. Du må reklamere innen rimelig tid etter at mangelen er oppdaget. Reklamerer du innen 2 måneder anses reklamasjonen å være rettmessig. Vi refunderer fraktkostnader inntil et rimelig beløp, når reklasjonen er berettiget.

Mer at varen kommer direkte fra vår leverandør, så det er som oftest hit varen skal returneres. Kontakt oss derfor alltid innen en vare sendes i retur, slik at vi kan gi deg riktig leveringsadresse.

Vi ber også om at du gir oss så detaljerte opplysningersom mulig om omfanget av problemet ved retur av varen.

Merk! Vi mottar ikke pakker som sendes i oppkrav eller lignende.

Husk at varen alltid skal sendes tilbake i forsvarlig emballasje.

Ved synlige skader eller feilleveranse, ber vi om at du alltid gir beskjed om dette til postbud/budtjeneste slik at de kan skrive en merknad om dette på fraktbrevet. Det er alltid en god idé å sjekke varen ved levering.

Merk, følgende toleranse skal aksepteres ved beskjæringer:
+/- 2mm i lengden
+/- 2mm i bredden

  8. Garanti
Kanalplatene fra Plastbutikken er underlagt en gulnings garanti på 10 år fra produsenten av platene. Produsenten er Quinn Plastics NV.  

8.1.
Quinn Plastics garanterer – i en 10-årsperiode fra salgsdatoen – at Quinn SPC plater er beskyttet på den ene side mot uønsket effekt av UV-stråling, samt at platene ikke vil endre seg betydlig i gulning eller mekaniske egenskaper når de utsettes for allminnelig europeisk klima.  

8.2.
Denne garantien gjelder kun for standard Quinn SPC plater (fra 6mm og oppover) når de er montert, håndtert og vedlikeholdt iht. Quinn Plastics anbefalinger og instrukser. Det forutsettes, at kjøperen er informert om disse anbefalingene og instruksene. Hvis dette ikke er tilfelle, kan kjøper innhente nødvendig dokumentasjon hos en autorisert forhandler.  

8.3.
Det gis ingen garanti på ripete, revnede eller ødelagte plater. Det gis heller ingen garanti på plater som har vært utsatt for etsende stoffer eller miljømessige påvirkninger som kan skade dem. Plater hvor beskyttelseslaget er skadet på den ene eller andre måten, gis det heller ingen garanti for.

8.4.
I tilfeller der reklamasjon brukes pga. dårlig kvalitet, skal de enkelte plater sammen med følgeseddel returneres til forhandler.  

8.5.
Graden av gulning fastsettes ved målinger utført etter ASTM-testmetoden D1925(1977), som betyr at det tas flere prøver fra platen som beskjæres i størrelser tilsvarende kravene til den relevante testmetoden. Før testen renses prøvene. Hvis endringen i gulningsindexet er mindre enn 6 Delta enheter sammenlignet med den opprinnelige verdien på produksjonsdatoen, godkjennes reklamasjonen ikke.  

8.6.
Alle forandringer i lysoverføring fastsettes med målinger utført etter DIN5036, som betyr at det tas flere prøver fra platen som som beskjæres i størrelser tilsvarende kravene til den relevante testmetoden. Før testen renses prøvene. Hvis endringen i lysoverføringen er mindre enn 4% sammenlignet med den opprinnelige lysoverføringen på produksjonsdatoen, godkjennes reklamasjonen ikke.

8.7.
Utrykket ”ubrytelig” med henblikk på garanti betyr at etter 10 år er elastisitetsmodulen >2100 MPa. Test av mekaniske egenskaper utføres på like, ikke ripede prøver iflg. ISO527 standard.  

8.8.
I tilfeller der en reklamasjon er dekket av denne garantien, erstatter Quinn Plastics materialet uten annet erstatningsansvar. Materialet erstattes 100% i inntil 5 år fra kjøpsdato. Mellom 5-7 år fra kjøpsdatoen erstattes materialet med 60%. Og fra 7-10 år fra kjøpsdatoen erstattes materialet med 30%. Hvis erstatningsmaterialet ikke kan fremskaffes innen rimelig tid, kan Quinn Plastics velg å betale de originale materialomkostninger uten annet erstatningsansvar. Denne garantien dekker ikke omkostninger til montering eller andre utgifter som relaterer til denne reklamasjonen.  

8.9.
Det er ingen uttrykte eller underforståtte skriftlige eller muntlige garantier eller erklæringer fra Quinn Plastics, herunder eventuelle garantier eller erklæringer om salgbarhet eller produktanvendelse, bortsett fra det som er angitt her.

NB!
Opplysningene i dette dokumentet er basert på våres viten og erfaring. Det fritar ikke brukeren fra forpliktelsen til å foreta sine egne tester og forsøk basert på de mange faktorer som kan påvirke behandlingen og anvendelsen av våre produkter. Det er mottakerens ansvar å sørge for at alle beskyttede rettigheter og eksisterende lover og bestemmelser overholdes.  

9. E-markedsføring
Ingen e-post reklame, nyhetsbrev eller lignende sendes ut fra www.plastbutikken.no, med mindre kunden selv har registrert seg for dette.  

10. Ansvar & forbehold
Alle bygninger er forskjellige, og det er forskjellige forhold og forutsetninger for ethvert nybygg. Derfor er alle monteringsbeskrivelser- både skriflige og muntlige- av veiledende karakter. Det er ditt eget ansvar å rådføre deg med en byggteknisk rådgiver.

Plastbutikken forbeholder seg retten til å avvise en ordre, f.eks ved utgåtte varer, feilprising og andre situasjoner hvor anledningen tilsier dette.

Vi forbeholder oss dessuten retten til å avvise en ordre hvis størrelsen på ordren kan medføre stort svinn på råplater. Du vil som kunde selvsagt alltid informeres om en evt. avvisning.  

11. Kontaktinformasjon
HM Group Norway 
Andersrudveien 7
1914 YTRE ENEBAKK
Norge
23 96 69 66
kundeservice@plastbutikken.no
Org.nr.: 921791712

12. Klageadgang 
Hvis du vil klage på et kjøp du har foretatt, skal du rette din henvendelse til Jens-Jakob Sørensen, tlf. 23 96 69 66 eller kundeservice@plastbutikken.no. Hvis vi ikke klarer å komme frem til en løsning, kan du sende en klage til gjeldende navn på området når betingelsene er oppfylt. Du kan klage til Forbrukerombudet:
Sandakerveien 138
0484 Oslo
www.forbrukerombudet.no

Du kan også benytte deg av EU-kommisjonens online klageportal, men dette gjelder bare hvis du er forbruker med bosted utenfor Norge (igjen; sjekk i forhold til norske regler her) Du finder klageportalen her: www.ec.europa.eu/consumers.

13. Standard angreskjema
(dette skjemaet returneres i utfylt tilstand, hvis angreretten skal gjøres gjeldende)

- Til Plastbutikken.no, Andersrudveien 7, 1914 YTRE ENEBAKK. Tlf. 23 96 69 66, Email: kundeservice@plastbutikken.no
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker å benytte meg/oss av angreretten i forbindelse med min/våres (*) kjøpsavtale om følgende varer (*)/levering av følgende tjenester (*)
- Bestilt den (*)/mottatt den (*)
- Forbrukerens navn (Forbrukernes navn)
- Forbrukerens adresse (Forbrukernes adresse)
- Forbrukerens underskrift (Forbrukernes underskrifter) (kun hvis skjemaet sendes inn på papir)
- Dato

(*) Det som ikke er relevant understrekes